Колко струва доставката?

Доставяме Вашите поръчки до всеки адрес в рамките на България  безплатно, при стойност на покупката над 500.00 лв .

За колко време ще пристигне поръчката ми?

За нас е важно Вашата поръчка да пристигне максимално бързо на посочения адрес. Разбира се, всички наши продукти са уникати и понякога се налага  да направим необходимите корекции, за да изпратим закупеният от Вас пръстен или гривна в посочения при поръчката размер. Едва тогава предаваме пратката в ръцете на куриера, за да я получите на следващия ден. В такива случаи максималното време за доставка на поръчани продукти е 72 часа. Разбира се, не се колебайте да се свържете с нас ако времето за вас е от голямо значение, за да уговорим експресна доставка в рамките на същия или следващия ден.

Има ли някакви скрити такси за доставка и опаковане?
Категорично не.

А ако сбъркам  адреса?

Ако поради някаква причина ние сме виновни за евентуално объркване в адреса на доставката, ще коригираме грешката безплатно. За съжаление, ако случайно въведете грешен адрес, няма как да поправим това освен като изчакаме пратката да се върне при нас, за да я изпратим отново. В този случай клиентът следва да заплати стойността на втората доставка.

Ако все още имате въпроси използвайте формата в долния десен ъгъл на вашия екран или ни се обадете на телефон 0879 669 936