media

Какво трябва да знам за видовете диаманти?

  • Dec 16, 2016
  • Категория: Годеж
  • Коментари: 0

Когато избираме диамант трябва да знаем малко повече за него, освен това, че ни харесва на пръв поглед. Ние в Диамантен свят оценяваме качеството на благородния камък на базата на четири важни характеристики: разрез, яснота, тегло на диаманта (карат) и цвят.

Как да разбера кой модел е точния за нея?
Модерен или по-ретро дизайн? Диамантена халка или комбинация с чиста платина? С форма на възглавница или кръгъл? Бъдете спокойни – нашите експерти и майстори са най-добри в това. Те ще ви помогнат да изберете най-правилната форма и да научите за всичките ни необикновени модели диаманти.

Какъв размер пръстен да избера?
Хората от нашия екип ще ви помогнат да изберете размера, който най-добре ще приляга на ръката на Вашата любима. И ако накрая все пак не сте сигурен, нашите експерти препоръчват да изберете размер 6. Веднъж получили Вашето „Да!“, винаги може да се възползвате от нашите услуги за промяна на размера след закупуване. Дори да не живеете близо до наш магазин, винаги може да обсъдите с човек от екипа ни как да ни изпратите пръстена и след като го оразмерим, да Ви го доставим обратно.